Marketing pentru clinici stomatologice - Teodent|Cromatic Design

Cromatic Design - Studiu de caz pentru Teodent

marketing pentru clinici stomatologice

pentru teodent

Teodent logo

despre client

Teodent este o clinică de stomatologie care urmărește fidelizarea clienților și crearea unui business bazat pe calitate, adaptat cerințelor pieței locale.

provocare

Vizibilitate mărită, atingerea primei pagini de Google, identitate și brand recognoscibil pe nișa de stomatologie, menținerea unei imagini pozitive a brandului, creșterea numărului de pacienți.

abordare

Conținut explicativ pentru site și social media, logo și brand pentru identitate vizuală, conținut original (video, foto), documentare pentru articole și copywriting.

rezultate

Teodent apare pe prima pagina Google, a devenit un brand recognoscibil și și-a mărit numărul de pacienți..

Teodent - articole de specialitate

continut video

Pentru conținutul video am conceput un material explicativ sub formă de interviu, pe care l-am realizat integral (filmare, editare, montaj, etc). Interviurile realizate, postate pe social media și pe website, aduc un plus de valoare atât companiei, prin promovarea serviciilor oferite, cât și pacienților, care pot beneficia de informațiile prezentate.

interviuri de specialitate

Interviuri concepute și realizate integral de echipa noastră, cu specialiștii clinicii, în scopul informării pacienților și pentru atragerea de clienți noi.

prezentare de brand

Materiale video și grafică pentru site și rețelele de socializare, care să crească awareness-ul brandului și să le dea ocazia potențialilor pacienți să-și formeze o părere, să devină pacienți pe termen lung.

screen continut video

articole de specialitate

Am creat articole de specialitate pe subiecte date de client și am propus subiecte care sunt de interes pentru nișa de stomatologie. Articolele sunt documentate și create de un copywriter, iar la final aprobate de medicul specialist, pentru a asigura acuratețea informațiilor (potrivite cu particularitățile clinicii Teodent).

Teodent - articole de specialitate
Teodent - articile de specialitate

logo & branding

Logo-ul creat de echipa noastră oferă o identitate vizuală brandului și îl face ușor recognoscibil pentru pacienți.

Cromatic Design - Logo & Branding pentru Teodent
Teodent - articole de specialitate
Teodent - articile de specialitate
Teodent logo
Teodent logo

#842351

#f63664

#d5c1cb

Cromatic Design - Branding pentru Teodent

Vrei sa colaboram?

Suntem pregatiti pentru provocari noi