Creare continut video pentru Smart Baby |Cromatic Design

Cromatic Design - Studiu de caz pentru Smart Baby

creare continut video-grafica

pentru smart baby

Smart Baby logo

despre client

Smart Baby este divizia baby a companiei DHS. Producător Coccolle, MammaLove, DHS Baby și unic importator în România al unor branduri.

provocare

Vizibilitate crescută, creștere brand awareness, îmbunătățirea canalelor de vânzare online. Strategie pentru vânzare în situația specială de distribuitor/producător/vânzător, având în vedere faptul că produsele se găsesc în magazine online (propriu și ale partenerilor), dar și fizice.

abordare

Materiale video prezentare și tutoriale produse, realizate integral de noi de la concept la filmare, editare, montaj. Crearea de grafică și text pentru social media. Networking în contextul social curent, colaborarea cu influenceri și vedete pentru endorsement.

rezultate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Neque, aperiam temporibus voluptatem tenetur illum doloremque consequatur animi blanditiis nisi! Similique dolor vel aliquid ducimus ipsa sint debitis quas, fuga quam.

Smart Baby - continu video

continut video

Materiale video complexe realizate integral de echipa noastră, în mai multe forme: prezentare produs, unboxing, demo, etc.

prezentari de produs

Materialele video prezentare de produs ne-au pus la încercare creativitatea. Am încercat să privim lucrurile din punctul de vedere al clientului și sp ilustrăm tot ceea ce și-ar dori să descopere, să afle despre produs.

prezentare de brand

Materiale video complexe care să transmită vibe-ul companiei și valorile sale.

screen continut video

social media management

Crearea și popularea unei pagini de Instagram unitare, cu o grafică speecială, ușor recognoscibilă, care să ofere o identitate brandului pe această platformă de socializare.

Cromatic Design -Cromatic Design - Bannere social media pentru Smart Baby
Cromatic Design - postari tematice pentru Smart Baby
Cromatic Design - postari tematice pentru Smart Baby

instagram stories

Crearea unei identități vizuale pe Instagram, popularea paginii păstrând estetica recognoscibilă a brandului.

Vrei sa colaboram?

Suntem pregatiti pentru provocari noi